KOCAELİ / KÖRFEZ - Körfez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kas

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi,okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması, yaşam kalitesinin yükseltilmesi amacı ile Sağlık Bakanlığı ile imzalanan protokol doğrultusunda yaptığımız müracaat olumlu değerlendirmeyle sonuçlanmış olup Okulumuza BEYAZ BAYRAK verilmiştir.

Kas

Okulumuzun Gezi Kulübünün oragaize ettiği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin katkıları ile düzenlenen Seka Kampı ve Ormanya Doğal Yaşam ve Tabiat Parkını da kapsayan Kocaeli Doğa Turunu tamamladık. Emeği geçen Öğrenci,Öğretmen ve diğer paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ara

Coğrafya Dersi Su Kaynakları konusunda İşbirlikli Öğrenme Yönteminde Grup Çalışması Tekniği uygulandı.Aynı konu üç grup tarafından dinlendi.Anlatımlar bittikten sonra gruplar soru-cevap şeklinde uyugulamaya devam edilip konu pekiştirildi.