KOCAELİ / KÖRFEZ - Körfez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

PANDEMİ SÜRECİNDE ÖĞRENCLERİMİZLE E-TWINNING PROJEMİZLE BİR ARAYA GELDİK

Pandemi sürecinde öğrencilerimizle 'Code The Future'  isimli e-Twinning projemiz vasıtasıyla bir araya gelmeye devam ettik.  Öğrencilerimiz grafik programlama dili olan Sracth ve Massachusetts Institute of Technology (MIT) tarafından desteklenen açık kaynaklı web uygulaması olan App Inventor ile çeşitli oyunlar, elektronik devre kontrollerini gerçekleştirdiler. Yüz yüze eğitim döneminde Arduino, Mikrochip Pic kullanarak uygulamalar yapan öğrencileirmiz Zoom üzerinden uygulamalarına  Sracth ve App Inventor ile devam ettiler. Uygulamalarda ayrıca eTwinning temalı bir oyun da geliştirdiler.

Detaylar için proje web sayfasını https://codethefuture.altervista.org/ ziyaret edebilirsiniz.

Yayın: 29.06.2020 - Güncelleme: 29.06.2020 17:34 - Görüntülenme: 286